ISMERD MEG NYÁRI MARCELL
KARRIER NAGYKÖVETÜNKET!
NYÁRI MARCELL
tanácsadó
Korlátok nélkül - interjú Nyári Marcellel
+5 fő
csatlakozott hozzá

Hogyan jutott eszedbe, hogy 25 évesen egy biztosítónál vágj bele a karrierépítésbe?

Korábban Londonban dolgoztam, ahol a vendéglátás mellett elkezdtem értékesítéssel is foglalkozni. Miután hazaköltöztem Magyarországra, Európa legnagyobb lakástakarék-pénztáránál kezdtem el dolgozni. Hosszú távon úgy éreztem, többre vágyom, nem csak értékesítéssel szeretnék foglalkozni, hanem az eddig megszerzett tudásom átadnám kollégáimnak. Egyik kedves barátom felajánlott nekem egy lehetőséget, ahol alkalmam nyílt egy első körös beszélgetésre. Közösen felvázoltunk egy karriertervet, így kerültem ide, most pedig a Sales Manager programban (vezetőképző) építem a csapatomat és magam.

Fél éve dolgozol itt, úgy látod, hogy meg tudod valósítani önmagad és a céljaid a Generalinál?

Úgy érzem, meg tudom valósítani a karrier elképzeléseimet, mert a Generalinál kreatívan, rugalmasan lehet összerakni egy olyan rendszert, amiben dolgozni szeretnék. Rendkívül szimpatikus számomra, hogy a cég innovatív és gyors megoldásokkal fejleszti az értékesítési hálózatot, ebben én is aktívan részt veszek. A Generali nagy erőssége a széles termékpaletta, amellyel ügyfeleimet teljes körűen ki tudom szolgálni, legyen szó, gyermekük jövőjéről, vagy akár a vállalkozásuk biztonságáról. Kifejezetten támogatom a zöld energiát és az innovációt célzó befektetéseket, mert ezekben látom a jövőt.

A vezetői mentorálás mellett hogyan támogat téged a munkában és akár a hétköznapi életben ez a cég?

Mindamellett, hogy színvonalas oktatásokon veszek részt, az itt dolgozó idősebb és tapasztaltabb tanácsadók segítségére is bármikor számíthatok. Amiért különösen szeretek ezzel foglalkozni, hogy saját magam gazdálkodom az időmmel, bárhonnan szabadon dolgozhatok. A jövedelmemnek nincs felső határa, ami azért nagyon előnyös, mert személyiség típusomból adódóan nem kedvelem a korlátokat. Egy átlagos napomat sportolással indítom, ezt követően ügyfelekkel találkozok, telefonálok, szakmai könyveket olvasok, esténként pedig kikapcsolódok a barátaimmal. Szeretek utazni, új kultúrákat megismerni, télen síelek, folyamatosan új élményeket keresek.

Miért jelentkeztél a nagyköveti programra?

A programnak köszönhetően lehetőségem van arra, hogy megmutassam az embereknek milyen itt dolgozni, jelen vagyok a social media-ban, ahol szintén népszerűsítem a Generalis életstílust. A célom, hogyha az ismerőseimnek biztosítási védelemre van szükségük, akkor első számú döntésként gondolkodjanak rólam. Szeretnék új embereket megismerni, akikkel a csapatomat bővíthetem.

Vannak olyan vezetői ambícióid, amiket szeretnél itt a Generalinál elérni?

Igen, a legfőbb célom, hogy egy olyan vezető lehessek a cégnél, aki az embereivel a sikerre szerződik és aki a jövő kihívásainak megfelelően képes formálni a keretrendszereket, hogy még nagyobb eredményeket érhessünk el együtt. A vezetőim, a családom és a baráti köröm is motivál, hogy megvalósítsam a céljaimat. Az elkövetkezendő 2 évben egy olyan értékesítési csapatot szeretnék építeni, akikkel hatékonyan tudunk hosszú távon együtt dolgozni.

ÉS MI A TE TÖRTÉNETED?
CSATLAKOZZ AZ OROSZLÁNOKHOZ!