ISMERD MEG KOVÁCS BETTINA
KARRIER NAGYKÖVETÜNKET!
KOVÁCS BETTINA
tanácsadó
Tervek hosszú távra - interjú Kovács Bettinával
100
család biztonságát óvja

Hogyan kerültél a biztosítási pályára két évvel ezelőtt?

Anyukám már a Generalinál dolgozott, az ő tanácsára kerültem ide. Előtte 2-3 évig a vendéglátásban dolgoztam, végzettségem szerint pedig környezetmérnök vagyok. Mivel ezek közül egyik szakmát sem éreztem magaménak, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam a Generalinál. A kötetlen munkaidő vonzott leginkább, én nem tudnék 8-4-ig egy irodában ülni. Az is tetszett, hogy az egyéniségem is bele tudom vinni a munkába, itt nem mondja meg senki, hogy mit, hogy csináljak. Mindemellett emberekkel is szívesen beszélgetek, az, hogy most ebből meg is élek, nagyon jó.

Mi volt a legnagyobb sikered a Genarali tanácsadójaként?

A felvázolt tervemet már túl is léptem, ez fontos siker, de a legnagyobb érdem, hogy szeretnek az ügyfeleim. Engem keresnek, ha bármi adódik, tovább is ajánlanak, bíznak bennem, akár élethosszig tartó partnerség is kialakulhat köztünk. Később el tudom képzelni magam fiókvezetőként is, de még nagyon képlékeny bennem, hogy ez lenne az én utam.

Milyen feladatokban mozogsz a leginkább otthonosan?

Nekem az életbiztosításási tanácsadás megy a legjobban. Valamint most indult az onboardingon egy mentoráltam, nagyon tetszik, hogy fiatalokkal is foglalkozhatok. Amikor idekerültem, én voltam az első, aki végigcsinálta az onboardingot, így sok mindenben tudom segíteni az újakat. Általában napi 4-6 órát dolgozok, részt veszek a hétfő reggeli meetingen, délelőtt az irodában adminisztrálok, telefonálok, délután pedig már ügyfelekkel találkozom, így minden feladatra jut idő. Nagyon jó közösségi programokat is szervez a Generali, vannak főzések, szakmai napok, előadások, ezekre is szívesen járok. Sőt, ha nem megyek, úgy érzem, lemaradok valamiről.

A Generali mennyire segíti a te saját kibontakozásod az életben?

Kétszer voltam az onboarding programon előadni, ott is elmondtam, hogy amióta itt dolgozom a Generalinál, 180 fokos fordulatot vett az életem. Olyan impulzusokat és motivációt kapunk, hogy egyszerűen kinyílt a szemem, és rájöttem, hogy mit is akarok az élettől. Az egyik legnagyobb sikerem, hogy leszoktam a dohányzásról, ami szintén összefügg a Generalival. Mivel rengeteg ügyféllel találkozom, egyszerűen cikinek éreztem és lettem a cigarettát. Összességében sokkal ambiciózusabb, céltudatosabb, kitartóbb lettem.

Nemcsak önállóan, hanem csapatban is szívesen dolgozol?

Igen, a Zengő fiókban nagyon nagy az összetartás, a vezetőmet is nagyon kedvelem. Támogatjuk egymást, közösen ötletelünk is gyakran. Az hogy a csapat hogyan dogozik, nagyban hozzájárul az egyéni sikerekhez is.

Hogyan töltöd a szabadidőd?

Pécs mellet Orfűn gyakran strandolok. Van egy menhelyről mentett kiskutyám, sokszor őt is viszem magammal, illetve két lovam is. Rájuk kevesebb idő jut most, de nagyon szeretek hozzájuk kijárni.

Miért jelentkeztél a nagyköveti programra?

A legfontosabb maga az élmény, szeretek szerepelni és megtisztelő, hogy a Generali egyik arca lehetek. Megtaláltam itt a helyem, a cég értékeit magaménak érzem, hosszú távra tervezek.

ÉS MI A TE TÖRTÉNETED?
CSATLAKOZZ AZ OROSZLÁNOKHOZ!