KIK VAGYUNK?

A Generali Értékesítési Hálózatában mindenki megtalálja a helyét. Különbözünk, mégis összetartunk. Mindenben segítünk, hogy sikeres legyél a közös és saját céljaid elérésében. Nemcsak keressük a lehetőségeket, de meg is teremtjük őket, hogy biztos jövőt építhessünk ügyfeleinknek és magunknak.

Nálunk a pénzügyi tanácsadókat, értékesítő állásra jelentkezőket (akár pályakezdő, akár sales manager) egy nagy múltú, nemzetközi márka fogadja, ahol a személyes szabadság megtartása mellett komoly szakmai és anyagi támogatást nyújtunk.

{{ animatedClients }}
ügyfél
{{animatedColleagues}}
munkatárs
{{animatedPartners}}
tanácsadó partner

A Generalinál önmagad lehetsz. Minden támogatást megadunk, hogy felépíthesd stabil, sikeres vállalkozásodat. Megmutatjuk a kereteket, megtanítjuk a szakmát és a módszertant, rajtad áll, hogy mit hozol ki a lehetőségeidből. Mentorod mellett vezetődre is mindig számíthatsz majd. Egyéni sikereid mellett fontos látnod, mi miért dolgozunk nap, mint nap. Olyan kollégákat keresünk, akik azonosulni tudnak küldetésünkkel és értékeinkkel, akikkel elhivatottan, közösen tudunk tenni mindannyiunk jövőjéért.

Célunk, hogy tevékenyen óvjuk és jobbá tegyük az emberek és közösségek életét, ennek szellemében működünk. Fontosnak tartjuk, hogy aktívan hozzájáruljunk egy egészségesebb és fenntarthatóbb társadalom létrehozásához. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleinket, tanácsadó partnereinket és munkatársainkat segítjük élethosszig tartó partnerként, hogy életük és álmaik megóvásával biztonságosabb jövőt építhessenek.

A közösségek támogatására hoztuk létre a Generali a Biztonságért Alapítványt. A társadalmi célok szolgálatának jegyében az élet szinte valamennyi területén segítünk programjainkkal, a gyermekotthonok támogatásától az okoszebra telepítésen keresztül a szponzorált futóversenyekig.

Érdekel, mit jelent a fenntarthatóság a Generali világában? Vagy hogy mi történt velünk a Generali 1831-es megalakulása óta?

RÓLUNK
MONDTÁK
“Az üzletkötő hölgy részletesen elmagyarázta, hogy melyik csomag mit takar és így sikerült hatékonyabb és költségkímélőbb biztosítást kötnünk, mint az előző biztosításunk volt.”
BRIGITTA (42)
“Már 10 éve vagyok a Generali biztosítónál biztosított és nagyon meg vagyok elégedve. Bármely károm is volt, maximális volt a kárrendezés. Gyors és segítőkészek voltak.”
GABRIELLA (52)
“Több szerződésem van a Generali Biztosítóval. Eddig csak pozitív tapasztalatom volt.”
RÓBERT (38)
“Az ügyintéző rendkívül kedves, precíz volt, minden lehetőséget elmondott a szerződéskötés alkalmával. Teljes mértékben elégedett vagyok.”
RAMÓNA (31)
“Korrekt, pontos tájékoztatás, gyors, szakmailag kifogástalan ügyintézés. Barátságos áron elérhető a biztonság.”
BARNA (62)
ÉRDEKEL, HOGY MILYEN
KARRIERLEHETŐSÉG VÁR RÁD?