Jogos kérdések, de ne aggódj, mi végig segítünk neked akár pályakezdő vagy, akár fejlődni szeretnél vagy szakmát váltasz. Mentor programunk keretében mindig fordulhatsz személyes tanácsadódhoz, vezetődhöz. A Generali Akadémián komoly szakmai programmal alapozzuk meg a tudásodat. Később karrieralternatívákat és előrelépési lehetőségeket is kínálunk.
ONBOARDING
ÜDV A FEDÉLZETEN!
AZ ELSŐ 1 ÉV
 
MENTORING
Az első évben egy szakértő mentor támogat abban, hogy sikerrel vedd az akadályokat a karrierutadon: segít reálisan felmérni lehetőségeidet és meghatározni a céljaidat. Mindemellett természetesen saját időbeosztásban, a saját elképzeléseid szerint dolgozhatsz, mint pénzügyi tanácsadó.
JÖVEDELEM
Az indulást anyagi támogatással és érdeklődőlistával segítjük, így a kezdetektől lehetőséged van építeni és bővíteni a saját ügyfélkörödet, és persze növelni a bevételedet és senior értékesítővé válni.
KARRIERLEHETŐSÉGEK
KARRIERÚT
ONBOARDING
(100 NAPOS BEILLESZTÉS)
Biztosítási
Tanácsadó
Junior
szakértő
Tanácsadó
Senior
szakértő
Tanácsadó
Sales Manager
Program
(Vezetőképző program)
Vezető
OLVASS ÉRDEKES KARRIER TARTALMAKAT
ÉS HASZNOS TIPPEKET BLOGUNKON
Szerezd meg az álommunkád
Talán már te is voltál néhány állásinterjún, és az is lehet, hogy minden interjú előtt izgultál. Jól tippelünk? Lazíts, beszélj lassan, húzd ki magad, kerüld a pótcselekvést és kérdezz! A magabiztos megjelenés fél siker, a többi pedig majd jön magáról!
Így készíts tökéletes önéletrajzot!
Új munkát szeretnél, de nem tudod, hogyan add el magad? Tanácsaink segítségével biztos lehetsz benne, hogy önéletrajzoddal jó benyomást teszel majd a jövőbeli munkaadódra! Néhány apróság is hatalmas áttörést hozhat, mivel mint azt jól tudjuk: az ördög a részletekben rejlik!
Álláskeresés: Sosem késő szakmát váltani!
Új állást keresnél? Más munkakörben dolgoznál? Munkahelyet váltanál? Kipróbálnád magad egy új területen? Sosem késő belevágni a munkakeresésbe és megpályázni új pozíciókat. Segítünk ebben!